Rezervă orice teren de sport  în 30 de Secunde – Online pe Re.ro

Nu te costă nimic în plus sa rezervi un teren de sport in 30 de secunde online! Si poți plăti direct cu cardul!

Academia Ilie Năstase, Cristian Miholca și Ciprian Porumb Sunt trei nume importante din tenisul românesc care au avut încredere în noi și folosesc deja rezervările prin Re.ro pentru bazele lor sportive. (Găsești terenurile în platformă.)

Salut! Nicu Muntean aici. Iubitor de sport, programator si mai nou Fondatorul Re.ro.

În ultimii 5 ani am organizat competiții sportive în modul clasic. Am acumulat 2.000 de ore de joc și sute de meciuri de fotbal, tenis și volei.

Fiind coordonator sau simplu jucător am întâmpinat probleme la organizare si rezervare. Alteori, eram nevoit sa fac eu curatenie prin vestiare.

Nu de putine ori am găsit terenul rezervat de mine fiind ocupat sau administratorul a uitat să-mi noteze programarea și m-am trezit fără teren de joc și a trebuit să aștept, atât eu cât și prietenii mei. (Urât… urât)

A trebuit neapărat să duc grija banilor cash pentru plată, de fiecare dată. Pentru că, după cum știi și tu, extrem de multe baze sportive nu au implementat plata cu cardul prin POS, nici chiar în 2021.

Acum poți să rezervi on-line orice teren de sport de pe Re.ro în 30 de Secunde. Nu te costă nimic în plus și poți plăti direct cu cardul.

Site-urile de rezervări pe care le-am folosit până în prezent, sunt semi-inutile deoarece pe multe dintre ele puteam să-mi fac o rezervare on-line dar nu puteam plăti, iar in final tot eram nevoit să sun.

Unul dintre prietenii cu care jucam foarte des volei m-a intrebat: ‘’De ce nu-ți pot plăti on-line pentru rezervările pe care le faci pentru noi?’’

Atunci, m-am hotărât!

Având o carieră în domeniul IT, mi-am propus să construiesc o platformă pentru a rezolva aceste probleme ale rezervărilor, a plăților și a organizării bazelor sportive.

Așa că, mi-am făcut o echipă și am început proiectul. Ne-a luat 2 ani pentru ca platforma să fie operațională și să fie utilă pentru orice iubitor de sport și pentru toate bazele sportive private din țară.

Timpul minim de rezervare este de 30 de secunde pe Re.ro, spre deosebire de aproximativ 20 – 25 de minute, cât durează in medie să rezervi prin metodele clasice.

Am testat platforma cu o persoană de 79 de ani, pentru a vedea dacă am reușit să o facem suficient de intuitivă pentru toate vârstele. Am avut succes. (Dar nu ne oprim aici)

Noi am investit enorm in Re.ro

Dar TU poți folosi platforma complet gratuit. Link aici: www.re.ro

Când rezervi un teren prin Re.ro nu plătești nimic în plus față de cât ai plăti direct la baza sportivă, deoarece bazele sportive suportă costul acestui serviciu de rezervari.

Ce anume face atât de ușoară rezervarea prin platforma Re.ro?

Pozele reflectă realitatea. – Fiecare baza sportivă din platforma Re.ro are poze de prezentare care să-ți arate exact locul în care mergi, iar tu hotărăști dacă îți place sau nu.

Nu putem garanta curățenia bazelor sportive (deși am vrea), dar primim sesizări pentru îmbunătățire pe care le trimitem mai departe. Avem încredere în partenerii noștrii în tratarea clienților.

Browserul e mai eficient decât o aplicație. – Folosește Browserul tău preferat pentru a rezerva on-line terenurile de sport. Nu te vom deranja cu un ”Update” lunar și nici nu-ți vom ocupa memoria telefonului tău. Timpul record al unei rezervări este de 30 de secunde în Browser, dacă alegi exact terenul dorit. Link aici: www.re.ro

Poți rezerva fără să-ți faci un cont în platformă. – Dacă ești în grabă și vrei să rezervi cât mai repede sau poate nu ai nevoie de încă un cont nou pe o platformă. Indiferent de situație, îți poți face o rezervare fără nicio problemă.

Atunci când rezervi fără a-ți face un cont, va trebui să introduci numele tău, numărul de telefon și adresa de e-mail ca administratorul bazei sportive să te poată contacta în caz de urgență.

Avantajele unui cont în platformă? – Ai disponibil istoricul rezervărilor și poți adăuga terenurile favorite pentru acces rapid. (Atingi recordul de 30 de secunde pentru o rezervare)

Prieteni și Familie – Re.ro te aduce mai aproape de cei dragi prin sport, voie bună și sănătate.

Timpul de calitate petrecut cu prietenii făcând sport creează relații puternice pe termen lung, iar atunci când întâlnești lipsa de motivație vei avea camarazi care te vor încuraja să nu renunți.

Sănătatea îți oferă șansa de a trăi mai mult și de a face lucruri minunate, fiind un sprijin pentru familia și prietenii tăi. Mișcarea regulată te menține puternic, te ferește de boli și te disciplinează.

Desigur, în drumul spre sănătate vei întâlni vârsta, procrastinarea, lipsa motivației sau lipsa timpului. Atunci când renunți la sport (chiar dacă e făcut acasă) și la o alimentație sănătoasă, ești vulnerabil.

Conform unui studiu recent, 77% dintre copiii implicați în activități sportive în afara școlii sunt încurajați de părinți și de prieteni să facă acest lucru.

 În ce orașe poți rezerva terenuri prin Re.ro?

În timp, Am văzut că sportul aduce oamenii împreună și îi face sănătoși prin mișcare și voie bună.

Până acum, am ajuns în 17 orașe din România. Fiecare loc are povestea și frumusețea lui.

  • Cluj-Napoca
  • București
  • Ploiești
  • Pitești
  • Galați
  • Curtea de Argeș
  • Râmnicu Vâlcea
  • etc.

Caravana noastră merge mai departe, poate următorul oraș adăugat este chiar al tău.

Link aici: www.re.ro

 Poți plăti cu cardul direct în platformă.

Deși plata cu cardul pe internet nu e o noutate, domeniul rezervărilor on-line pentru terenuri de sport a rămas în urmă.

Am implementat plata cu cardul direct în platformă și ne propunem că până la sfârșitul anului să implementăm și plata de grup, pentru prietenii tăi. A venit timpul ca modalitatea de plată pentru un teren de sport să fie SimplăPlătești cu cardul on-line și primești factura tot on-line.

Academia de Tenis Ilie Năstase, Cristian Miholca și Ciprian Porumb. – Sunt trei nume importante din tenisul românesc care au avut încredere în noi și folosesc deja rezervările prin Re.ro pentru bazele lor sportive. (Găsești terenurile în platformă.)

În 30 de Secunde

Cauți, Găseșți, Rezervi și Plătești cu Cardul

Pentru orice teren de sport de pe www.Re.ro.

Găsești terenuri de joc multiple pentru sporturi diferite. Știi exact care sunt terenurile disponibile și orele ocupate, astfel eviți din start convorbiri telefonice lungi în care ”negociezi” cu bazele sportive pentru ora liberă pe care o vrei.

Re.ro te ajută să folosești un sistem mai simplu pentru rezervare și te vei bucura de timpul câștigat. Transparent, Rapid și Eficient.

Te-ai întrebat vreodată
De ce există terenuri de sport sintetice?

Jucabilitatea este îmbunătățită, deoarece suprafețele rămân uniforme și coerente, sezon după sezon. Ele pot fi, de asemenea, folosite în câteva ore de la instalare.

 În comparatie cu gazonul natural care poate fi folosit în jur de numai 20 – 24 de ore pe săptămână sau 680 – 816 ore pe an.
VS
 Gazonul Sintetic poate fi utilizat în jur de 3000 de ore pe an, fără „odihnă ” necesară, adică de 3-4 ori mai mult. Astfel un teren de fotbal sintetic poate înlocui 3 terenuri de fotbal cu gazon natural.

Prețurile terenurilor de sport variază în funcție de calitatea acestora, probabil vei face alegeri și în funcție de acest criteriu al calității.

Ce sporturi poți practica folosind www.Re.ro?

Indiferent de ce sport practici cel mai des, este foarte probabil să avem deja un teren disponibil pentru tine.

Cu rachetă – Tenis, Padel, Badminton.

De contact – Aikido, Box, Judo, Karate, Kickboxing, Krav-maga, MMA.

Dans – Balet, Dans modern, Dans popular, Street dance

Sala de Fitness – Aerobic, Pilates, Steel kombat, Step, TRX, Tae-bo,Yogilates, Zumba

De Echipa – Baschet, Fotbal, Fotbal tenis, Handbal, Rugby, Volei

‘’Un dolar investit in sport inseamna 5 dolari investiti mai putin in sanatate’’’ spune un fost jucator de fotbal din generatia de Aur a Romaniei

Ce îți mai promite platforma www.Re.ro?

Avem suport tehnic 24/7 pentru clienți. Orice problemă va fi rezolvată de noi, în cel mai scurt timp de la sesizare, de regulă nu durează mai mult de o oră. Știm că un client pe care-l ajutăm e un client care va mai folosi platforma sau chiar ne va recomanda.

După cum ți-am promis, acum poți să rezervi on-line orice teren de sport de pe Re.ro în 30 de Secunde. Nu te costă nimic în plus și poți plăți direct cu cardul. Aceasta este promisiunea pentru care Garantăm.

Dincolo de aceste beneficii pe care le are Re.ro, mai am un gând pentru tine.

Sunt extrem de fericit că acum orice iubitor de sport are un asemenea serviciu la un click sau tap distanță. Sunt uimit de impactul pe care l-am adus în viețile tuturor, si poate si in viata ta. Îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit șansa asta.

Sportul sau mișcarea țin depresia și anxietatea departe de tine.

După cum ai văzut deja, Re.ro este contribuția noastră la decizia ta de a deveni mai sănătos, să îți creezi relații pe termen lung, petreci timp cu prietenii și familia, și bineînțeles – să nu pierzi timpul cu rezervări clasice, bani cash și frustrare.

Scopul principal al www.Re.ro este să-ți facă viața mai ușoară, sănătoasă și plină de zâmbete cu victorii la jocuri.

Cât te costă aceste beneficii?

Menționăm de la început că tariful este pe 30 sau 60 de minute. (În funcție de bazele sportive) – Asta înseamnă că pentru un meci de fotbal sau orice alt sport îți poți chema câți prieteni dorești, nu ești condiționat de numărul de persoane.

Pe Re.ro – Avem terenuri de tenis pe care le rezervi cu 35 lei/Ora (Cluj-Napoca) dar și terenuri de fotbal profesionist pe care le rezervi cu 800 lei/Ora (Bucureșți). Sportul sau mișcarea pentru sănătate întotdeauna te vor costa mai puțin decât tratamentele recomandate de doctori.

Intră pe www.Re.ro și fă-ți o rezervare!

Media prețurilor pe Re.ro este de 50 lei/Ora. E o suma infimă de investit dacă te gândești la câte beneficii îți aduce o oră de mișcare, ție, familiei tale și prietenilor tăi.

Prețul nu îl hotărâm noi, ci bazele sportive. Tu foloseșți www.Re.ro în mod Gratuit!

Și știi foarte bine că motivația trebuie să vină din interior. Poți să ai cele mai bune sisteme de rezervări și cele mai dotate baze sportive, dacă motivația de a face sport sau mișcare înspre un corp mai sănătos nu primează, vei sta mereu acasă.

Cât valorează sănătatea și relațiile tale? Întodeauna mai mult decât orice.

Te aștept la o rezervare a oricărui teren de sport îți doreșți. Stocul nostru este disponibil întotdeauna, doar timpul este limitat.

www.re.ro

REZERVA ONLINE TERENURILE DISPONIBILE DIN ORASUL TAU

P.S. Dacă știi că ți-ai făcut o rezervare și între timp apare o urgență sau pur și simplu vrei să o anulezi, ai această posibilitate. Și îți primești banii înapoi.

În alte cazuri, poți opta și pentru reprogramare. – Fii atent la timpul limită pentru anulare setat de baza sportivă pentru care ai optat inițial.

Există o limită de timp în care îți poți anula rezervarea și este setată de bazele sportive, tocmai pentru că administratorii să-și protejeze la rândul lor, afacerea.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: