Rezervă un teren de tenis în 30 de secunde.

Prima platformă românească prin care poți rezerva un teren de tenis în mai puțin de un minut!

Știai că… un joc de tenis de doar 3 ore pe săptămână poate reduce riscul de boli cardiovasculare cu 56%? Sau că jucătorii de tenis trăiesc cu 9.7 ani mai mult față de persoanele sedentare? Jocul de tenis are o gamă largă de beneficii pentru sănătate, care îl fac să fie o activitate fizică ideală pentru oricine, la orice vârstă. Tenisul este un sport grozav, mai ales dacă îți dorești să ai parte de un antrenament bun sau să îmbunătățești anumite aspecte fizice. Chiar dacă nu este sportul tău preferat, reține că tenisul este, totuși, un sport pe care ar trebui să-l practici pentru simplul fapt că îți va îmbunătăți performanța generală și în alte domenii.

Beneficii ale tenisului pentru copii și adulți

Există multe beneficii în a juca tenis. Jocul de tenis îți îmbunătățește aproape toate abilitățile fizice – ceea ce nu poți obține practicând alte sporturil. Dacă speri să slăbești sau să devii mai atletic, tenisul este cu siguranță un sport pe care ar trebui să-l încerci, chiar dacă îți dorești să te concentrezi și pe alte discipline.

Cel mai bun moment de a începe să joci tenis este în copilărie. Tenisul este cu adevărat un sport excelent pentru copii. Din punct de vedere psihologic, copiii care joacă tenis vor dezvolta abilități și strategii pe care le pot folosi cu succes și în afara terenului. Tenisul este în mare parte un joc singular, deoarece copiii concurează singuri în fața adversarilor lor, dar acest lucru îi determină să devină mai responsabili pentru propriile acțiuni. Practicând acest sport, ei vor înțelege cum să gestioneze dificultățile, dar și realizările, și să se adapteze la diverse circumstanțe și condiții. Tenisul încurajează atitudinea de a munci din greu, dezvoltă spiritul competițional la copii și le intensifică abilitățile strategice și de rezolvare a problemelor. În ceea ce îi privește pe adulți, jocul de tenis promovează sănătatea fizică, mentală, socială și emoțională, fapt ce poate ajuta la gestionarea stresului. Acest sport folosește abilități care contribuie la o bună coordonare mână-ochi și la timpul de reacție. În plus, îți îmbunătățește agilitatea și echilibrul. Ba mai mult, tenisul ajută la construirea și menținerea unor relații și interacțiuni sociale ce sporesc starea de bine și fericirea individuală.

Cum poți rezerva un teren de tenis prin platforma Re.ro? 

Platforma online Re.ro îți pune la dispoziție gratuit serviciul de rezervare a unui teren de tenis în orașul în care locuiești. Fie că-ți dorești un spațiu în care să poți practica acest sport împreună cu prietenii tăi sau să găsești cel mai bun loc în care copiii tăi pot juca tenis, Re.ro te va ajuta să rezolvi această problemă în mai puțin de 1 minut! Alegi terenul dorit din orașul tău, completezi formularul cu data și ora la care dorești să-l ocupi și plătești direct online cu cardul pentru închirierea lui. Totul este simplu, transparent și eficient!

Acum nu mai ai niciun motiv să amâni. Accesează chiar astăzi platforma online Re.ro! Timpul trece, iar sănătatea nu așteaptă. Cu cât vei lua mai rapid măsuri în această privință, cu atât mai repede viața ta se va îmbunătăți. 

Lista cu terenurile de tenis pe care le poți rezerva prin platforma Re.ro în toată țara

 • Baza Sportivă Tenis Club – Str. Barajului, Curtea de Argeș: 1 teren interior și 4 terenuri exterioare cu nocturnă
 • Iris Sports Arena – Str. Fruntaș Anghel Mihai, București – 5 terenuri exterioare de zgură și 1 teren cu iarbă sintetică
 • BDK Tenis – Șos. Nordului, București– 2 terenuri exterioare de zgură
 • Ilie Năstase Tenis Academy – Str. Țărmului, București – 6 terenuri de zgură cu balon
 • Tenis Club Europa – Baza Ștrand Tineretului, București – un teren exterior de zgură și un teren cu balon.
 • Champion Tenis Club – Aleea Primo Nebiolo, București – un teren de zgură cu balon
 • OH Sport – Str. Mărișel, Cluj-Napoca – un teren sintetic la interior
 • Tenis Club Ciprian Porumb – Str. Augustin Bunea, Cluj-Napoca – 2 terenuri interioare de zgură
 • Baza Sportivă Unirea Tenis – Drumul Sfântul Ioan, Cluj-Napoca – 5 terenuri exterioare de zgură
 • Baza Sportivă Marc Tenis – Str. Vasile Conta, Cluj-Napoca – 3 terenuri exterioare de zgură
 • Baza Sportivă Marc Tenis Wonderland – Str. Feleacu, Cluj-Napoca – 2 terenuri exterioare de zgură cu nocturnă
 • Baza Sportivă Parcul Mare – Str. Parcului, Gherla, Cluj – un teren sintetic exterior
 • Flux Arena – Str. Aeroportului, Craiova – un teren de tenis de câmp interior
 • Baza Sportivă Petrodava – Str. Răsăritului, Piatra-Neamț – 3 terenuri exterioare de zgură
 • Baza Sportivă Viișoara – Str. Primăverii, Viișoara, Neamț – un teren exterior cu gazon artificial
 • Tenis Vest – Str. Mărășești, Ploiești, Prahova – 3 terenuri exterioare de tenis de câmp
 • Baza Sportivă La Dâmburi – Str. Vasile Lupu, Satu Mare – un teren de tenis exterior cu asfalt
 • Club Winners – Str. Dacia, Râmicu-Vâlcea – 2 terenuri de zgură cu prelată pe schelet metalic

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: