Sport in Bucuresti? Unde si cum?

E un lucru știut faptul că a face sport este, în general, o modalitate fantastică de a-ți îmbunătăți starea fizică și mentală. Unii dintre noi s-ar putea să nu se simtă tocmai confortabil alergând pe bandă sau ridicând greutăți la sală, dar în schimb pot alerga bucuroși după o minge la nesfârșit, antrenându-se într-un fel de joc. Pentru cei mai mulți, însă, practicarea unui sport înseamnă o condiție fizică de invidiat și o stare generală excelentă. Sunt multe motive pentru care e bine să faci sport, precum reducerea greutății corporale, întărirea sistemului osos, o rezistență fizică vizibil îmbunătățită și o agilitate sporită, acestea fiind doar câteva dintre ele. Singura întrebare care mai rămâne de pus este: unde putem face sport în Bucuresti?

unde poti face sport in Bucuresti

Rezervă un teren de sport pe platforma online Re.ro

Dacă îți place să faci sport, dar nu ai ocazia să practici foarte des din lipsă de spațiu disponibil, închirierea unui teren de la o bază sportivă poate fi soluția ideală pentru tine. În București, există o serie de baze sportive care își pun terenurile din dotare la dispoziția oricui are nevoie să facă miscare și astfel să scape de stresul cotidian. Închirierea unui teren de fotbal sau tenis pentru un joc amical între prieteni sau împreună cu membrii familiei este acum mai ușor de realizat prin intermediul platformei online Re.ro.

Re.ro este o platformă de rezervare de terenuri de sport deținute de bazele sportive din București și numai. Bazele sportive listate pe Re.ro oferă spre închiriere terenuri de fotbal, tenis, minifotbal sau teqball. Serviciul de rezervare prin intermediul platformei online Re.ro este gratuit, costul acestuia fiind suportat integral de către proprietarii terenurilor de sport. 

Tot ce trebuie să faci tu este să accesezi platforma, să selectezi terenul pe care dorești să-l rezervi în funcție de disponibilitate, să îl plătești cu cardul online, apoi nu-ți mai rămâne decât să mergi acolo la data și ora stabilită și să te bucuri de joc. Un procedeu simplu și fără prea multă bătaie de cap ce durează maxim 30 de secunde și 5 clickuri!

Ce baze sportive din Bucuresti vei găsi pe platforma online Re.ro?

Fie că ești un jucător competitiv, un părinte care are grijă ca ai săi copii să aibă o condiție fizică bună sau ești doar în căutarea unui loc pentru a practica sportul tău preferat – toate visele tale sportive pot deveni realitate cu ajutorul platformei Re.ro. Aici vei găsi terenuri de sport profesionale puse la dispoziție de unele dintre cele mai populare baze sportive din București!

Astra Kids Arena

Școala de fotbal Astra Kids a fost înființată în anul 2015 de către un fost fotbalist profesionit de Liga 1 și fost membru al echipei naționale de juniori a României, cu scopul de a forma sportivi de performanță încă din copilărie. Astra Kids Arena oferă spre închiriere un teren exterior de fotbal, cu gazon sintetic și o suprafață de 50/53 metri, situat pe bulevardul Pierre de Coubertin, București. Baza sportivă pune la dispoziție jucătorilor maieruri colorate pentru echipe, mingi, toaletă și vestiar.

Football Point

Football Point este o bază sportivă situată pe Șoseaua Berceni, București, ce oferă spre închiriere un teren de fotbal acoperit cu gazon artificial. Gazonul artificial din care este realizată suprafața de joc este de cea mai bună calitate, având o înălțime a firului de 55 mm și fiind omolgat FIFA/UEFA. De asemenea, trenul este acoperit cu granule de cauciuc pentru o protecție sporită a jucătorilor împotriva incidentelor nedorite și dispune de 10 reflectoare pentru iluminat. Dimensiunile terenului sunt de 34 metri lățime și 20 metri lățime, fiind potrivit pentru un joc de tip 4+1. Terenul este în permanență acoperit cu o prelată pe schelet metalic, pentru a asigura condiții de joc excelente, indiferent de vremea de afară. Baza sportivă pune la dispoziția jucătorilor maierui distincte pentru echipe, mingi, toaletă, vestiar și parcare gratuită.

Iris Sports Arena

Iris Sports Arena este o bază sportivă localizată pe Strada Fruntaș Anghel Mihai, București, care deține o sală polivalentă de sport pentru jocurile de baschet, handbal volei și badminton, o sală de box, sală de kick boxing, sală de dans, sală de balet cu bară și oglinzi și 6 terenuri de tenis de câmp cu o suprafață de joc de 10/20 metri, dintre care 5 cu zgură cu granulație fină și unul cu iarbă sintetică. De asemenea, baza sportivă are în componență 5 vestiare, cu o capacitate de 120 de persone, dotate cu dușuri și grupuri sanitare.

BDK Tenis

BDK Tenis este o bază sportivă amplasată în Parcul Herăstrău, Șoseaua Nordului, București, ce are în dotare 2 terenuri de tenis la exterior, dintre care un teren central cu nocturnă. Terenurile au dimensiunile de 16 metri lățime și 34 metri lățime, iar suprafața de joc este acoperită de zgură cu granulație fină. Baza sportivă oferă spre închiere rachete și mingi pentru jucători și cursuri de tenis cu antrenor pe tot parcursul anului.

Royal Victory Arena

Baza sportivă Royal Victory Arena, situată pe Bulevardul Ghencea, București, pune la dispoziția jucătorilor 6 terenuri exterioare de minifotbal – 3 de dimensiuni 38/18 metri și 3 de dimensiuni 40×20 metri – și 2 terenuri unite de 53/38 metri și, respectiv, 60×40 metri. Aceste terenuri, pe care se pot practica sporturi precum fotbal, teqball și minifotbal, sunt printre cele mai calitative terenuri de sport din București, având terasamentul realizat din straturi de peste 30 cm piatră spartă, cu un drenaj perimetral având o capacitate de peste 20.000 mc/oră și, practic, cel mai bun shock pad din lume. Terenurile sunt acoperite cu iarba sintetică, realizată pe comandă de unul dintre cei mai renumiți producători în domeniu, HATKO, ce oferă o permeabilitate de două ori mai mare decât gazonul sintetic obișnuit. Umplutura ierbii este 100% organică, din nisip cuarțos, plută și lemn de măslin, fapt ce reduce cu 50% degajările de căldură, oferind un confort sporit jucătorilor.

Ilie Năstase Tennis Academy

Ilie Nastase Tennis Academy, localizată pe strada Țărmului, București, dispune de 6 terenuri de zgură cu balon, echipate cu sisteme de nocturnă și amenajate la standarde ATP/WTA, FRT, ITF, TE. Suprafața de joc a terenurilor este acoperită de zgură cu granulație fină, având dimensiunile de 36 metri lungime și 18 metri lățime. Baza sportivă pune la dispoziția jucătorilor rachete de tenis și mingi, vestiare cu grupuri sanitare și dușuri, dulapuri securizate, bar și o parcare cu plată.

Fortius Olimpia

Baza sportivă Fortius Olimpia, situată în zona Vitan, în incinta clubului sportiv Olimpia București, oferă spre închiriere 5 terenuri de tenis cu balon, amenajate individual. Baza sportivă pune la dispoziția jucătorilor rachete și mingi de tenis, vestiar cu dușuri și grupuri sanitare, precum și parcare gratuită. Terenurile sunt acoperite de zgură cu granulație fină, având dimensiunile 34/17 metri. Clubul de tenis oferă, de asemenea, programe de inițiere, de pregătire fizică, de performanță sau de perfecționare a tehnicii de joc.

Tenis Club Europa

Tenis Club Europa, situat lângă Ștrandul Tineretului din București, oferă cursuri de tenis pentru copii și adulți, precum și închirierea a 2 terenuri de tenis, unul la exterior și unul cu balon, pentru amatori. Terenurile sunt acoperite de zgură cu granulație fină și au dimensiunile de 36 metri lungime pe 18 metri lățime. Baza sportivă pune la dispoziția jucătorilor rachete și mingi de tenis, vestiar cu dușuri și grupuri sanitare, restaurant, terasă și parcare.

Champion Tenis

Champion Club este o bază sportivă privată, fondată în anul 2004, care oferă un cadru adecvat practicării sportului pentru toate categoriile de jucători, adulți și copii, începători sau avansați. Baza sportivă are în componența sa terenuri de tenis (7 terenuri de zgură și 2 terenuri sintetice), fotbal (2 terenuri de mini fotbal de 25/40 metri și un teren de fotbal mare de 40/53 metri) și pistă de atletism cu 8 culoare și tribune cu o capacitate de 2000 de locuri. Accesul în baza sportivă este permis 24/24, clubul oferind posibilitatea de închiriere de echipamente sportive la fața locului, punând la dispozția jucătorilor vestiare dotate complet și dușuri. Printre facilități se mai numără instalațiile nocturne, baloane presostatice pentru iarnă, terasă, parcare și WiFi gratuit.

Terenurile de sport sunt cele mai bune locuri în care te poți întâlni cu prietenii la un meci sau în care, pur și simplu, te poți bucura de mișcare și timp special petrecut alături de membrii familiei tale. Așa cum bine știm cu toții, sportul este sănătate curată, dar în același timp poate fi o sursă nesfârșită de distracție și voie bună. Rezervă-ți acum terenul de sport preferat pe platforma online Re.ro!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: